• +385959005611
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Pon-Ned 9:00-20:00


ucionica

 

Uđi u klub optimista. Pozitivan pristup privlači pozitivne okolnosti, pozitivne ljude, uspjeh i sreću. Želimo s vama izgraditi izvrstan odnos s željom da ćemo uz vaše profesore u školi biti jedan mali kotačić u vašem akademskom uspjehu.

CAKI

 Što vam možemo ponuditi i što od vas očekujemo kako bi naš zajednički rad dao rezultate s kojima ćemo svi biti zadovoljni.

 

   

Što očekivati na instrukcijama iz matematike od instruktora i što instruktor iz matematike očekuje od učenika?

 

iskusniPredavaci2

Iskustvo i kvaliteta profesora iz matematike

Već 15 godina pripremamo učenike i studente za ispite u školi i na fakultetu i isto toliko dugo držimo pripreme za državnu maturu i  prijemne ispite. Iskusni smo predavači sa diplomom Prirodoslovno matematičkog fakulteta te rezultatima u svojim školama kao profesori mentori učenicima kroz sve razine natjecanja od gradskih, županijskih pa sve do državnih.

Naši instruktori iz matematike mogu vam ponuditi vrhunsku stručnost, veliku strpljivost i motiviranost. Naša i vaša želja za boljim uspjehom vas ili vašeg djeteta najbolje se može ostvariti u radu s najboljim i najkvalitetnijim predavačima. 

EDUKACIJA

  • 2010 –2011: Učiteljski fakultet  Sveučilišta u Zagrebu - Dopunsko pedagoško-psihološko obrazovanje za nastavnike
  • 2001 –2007: Prirodoslovno matematički fakultet matematički odjel u Zagrebu - diploma mag.ing.matematike, specijalizacija računarstvo
  • 1998-2001: XI. gimnazija Zagreb

RADNO ISKUSTVO

  •  2007 – do danas;  profesor matematike
  •  2007 – 2012;  profesor fizike

STRANI JEZICI

  • Engleski jezik - izvrstan u govoru i pismu. Instrukcije iz matematike držimo i na engleskom jeziku.

ZNAČAJNIJI PROFESIONALNI USPJESI I POSTIGNUĆA

Kao profesor mentor sa učenicima na matematičkim natjecanjima

  • 1. mjesto 2009 Županjsko natjecanje iz matematike - Zagreb
  • 3. mjesto 2009 Državno natjecanje iz matematike - Pula
  • 3. mjesto 2010 Županjsko natjecanje iz matematike - Zagreb
  • 16. mjesto 2010 Državno natjecanje iz matematike - Šibenik
  • 2. i 4. mjesto 2011 Županjsko natjecanje iz matematike – Zagreb
  • 2. mjesto 2012 Županjsko natjecanje iz matematike – Zagreb
  • 9. mjesto 2012 Državno natjecanje iz matematike - Poreč
  • 8. mjesto 2013 Županjsko natjecanje iz matematike – Zagreb

Stipendije

  • US Department of State's Bureau of Educational and Cultural Affairs (ECA, USA) 2008.g - 1 year scholarship
  • IREX (International Research & Exchanges Board, Washington,USA), 2008.g
  • IVC (International Visitors Council, Philadelphia, USA ). 2009.g
  • u periodu svibanj 2008 – svibanj 2009 – studijski boravak u SAD.

 

Specijalizirani za prirodoslovne predmete

Volimo prirodne znanosti i matematiku

Usko smo se specijalizirali za prirodoslovno-matematičke predmete. MATEMATIKA, FIZIKA, KEMIJA i BIOLOGIJA za sve osnovne i srednje škole je ono u čemu smo najbolji.

Instrukcije iz matematike držimo i za navedene fakultete:

  • PMF (fizika, kemija, geografija, geofizika, biologija, geologija)
  • FKIT
  • FER
  • Farmaciju
  • Arhitekturu
  • PBF
  • Građevinu
  • Strojarstvo i brodogradnju
  • Prometni fakultet
  • Grafički fakultet
  • Geodetski fakultet
  • RGN
  • Tekstilno tehnološki
  • Farmaceutsko-biokemijski fakultet i druge TEHNIČKE, BIO-MEDICINSKE i PRIRODOSLOVNE FAKULTETE

Matematika osnovna razina za društvene fakultete

Matematika je naša specijalnost

Matematika je naša specijalnost – bogato iskustvo, cjeloživotno učenje i usavršavanje profesora, mnoštvo radnih materijala, testova i druge literature te mnogi zadovoljni dosadašnji polaznici s kojima smo postigli rezultate iz matematike garantiraju najbolje preduvjete za postizanje rezultata.

  

neOtkazujemo2

Loše navike u učenju matematike koje želimo promijeniti

Da bi naša suradnja došla do zadovoljavajućih rezultata trudimo se promjeniti određene loše navike učenika koji trebaju instrukcije :

  1. Ne pisanje domaćih zadaća! Zadaće bi se trebale redovito raditi ili barem pokušati napisati a u najgorem slučaju barem prepisati (zadnja nesretna opcija)
  2. Neredovito vježbanje! Naša je praksa da učenicima dajemo zadaće koju bi bilo poželjno uraditi do slijedećeg sata .
  3. Neurednost školske bilježnice! Bilježnica za vježbu trebala bi biti uredna, jer ona je ogledalo vašeg rada i želje za postizanjem dobrog rezultata
  4. Roditelji! Uvijek rado surađujemo s roditeljima i trudimo se stvoriti dobru komunikaciju kako bi zajedničkim radom došli do rezultata. Zato smo vam na raspolaganju kroz cijeli tjedan.

posebniProgrami

Sumnja učenika u vlastite sposobnosti

Zbog matematike mnogi učenici su skoro stalno u stresu. Brinu se oko ocjena, brinu se oko mature, boje se što će im roditelji reći kad saznaju za lošu ocjenu, željeli bi dati više od sebe, ali imaju osjećaj da ništa ne stižu i ne razumiju, da se previše gradiva gomila. Obaveze u školi i izvan nje te očekivanja okoline im se sručilo na njihova pleća.

Ne postoji predmet u školi koji se ne može savladati pa ni ta strašna matematika ne treba predstavljati problem. Svjedoci smo u svom dosadašnjem radu nebrojeno puta da i oni "najgori" dođu do željenih rezultata. Zato vas zovemo da uđete u klub optimista. Registrirajte se na našoj stranici i pružite nam priliku da vam pomognemo.

 

inicijalniTest2

Radni materijali i bilježnica

Svaki učenik koji pohađa naše instrukcije poželjno je da posjeduje posebnu bilježnicu za vježbu. 
Savjetujemo vam da redovnu nastavu u školi pažljivo pratite i pišete sve što profesori rade na satu kako bi učenje s instruktorom bilo lakše i efikasnije. Učenik koji ima neurednu ili polupraznu bilježnicu mora biti svjestan da će put do uspjeha biti duplo teži.

skripteTestiranja3

Metode podučavanja u matematici

Kontinuirano radimo na vlastitom usavršavanju. U školi i na podukama preispitujemo metode rada s ciljem vlastitog napretka. 

S učencima radimo na razvoju:

  • pozitivnog pristupa predmetu 
  • efektivnom rješavanju problema već testiranim metodama u nastavi i podukama
  • matematičkog načina komuniciranja i razmišljanja
  • rješavanju problema na različite načine

Trudimo se ukazati učenicima da su pogreške prirodan rezultat procesa učenja te  važan dio spoznaje o tome kako razmišljaju, pa rasprava o pogrešnim rješenjima igra važnu ulogu u konceptualnom razumijevanju matematike.

Uvijek raspoloženi za pitanja

Uvijek smo raspoloženi za vaša pitanja

Na satu potičemo učenike da u potpunosti iskoriste vrijeme za pitanja i komunikaciju s profesorom. Važno je da sva pitanja i nejasnoće koje imate u predmetu (a svi ih imaju) jasno i bez ustručavanja postavite vašem instruktoru i po 100 puta ako treba jer mi smo tu zbog vas. 

Vaš put do uspjeha

Vaš put do uspjeha

Iz vas uvijek izvučemo maksimum. Podižemo motivaciju, znanje i rezultate iz najtežih predmeta. Pružite nam priliku.

 

Fleksibilni termini i satnice priprema

Termini instrukcija iz matematike

Fleksibilni smo s terminima. Radimo kroz cijeli tjedan od ponedjeljka do nedjelje. Savjetujemo vam da svoj termin rezervirate na vrijeme tj. barem 4-5 dana unaprijed zbog velikog interesa učenika i naših drugih obaveza zbog kojih vam ne možemo garantirati termin ako zovete u "zadnji tren".
Uz to često imamo rezervirane termine kroz cijelu godinu za naše najredovitije polaznike. 

 

Pogodnosti za promotore

Bonusi i popusti za vas na podukama iz matematike

Preporučite naše pripreme za državnu maturu i instrukcije drugim učenicima i ostvarite pogodnosti.

 

homogeneGrupe

Poduke iz matematike u malim grupama

Metoda rada u malim grupa nekad u učenju može pokazati bolje rezultate pri savladavaju gradiva, pa stoga vam nudimo mogućnost priprema za nadolazeće testove u malim grupama od 2 do 6 učenika u istom terminu uz duplo povoljnije uvjete. Kontaktirajte nas za više informacija.

 




ucionica

 

Uđi u klub optimista. Pozitivan pristup privlači pozitivne okolnosti, pozitivne ljude, uspjeh i sreću. Želimo s vama izgraditi izvrstan odnos s željom da ćemo uz vaše profesore u školi biti jedan mali kotačić u vašem akademskom uspjehu.

CAKI

 Što vam možemo ponuditi i što od vas očekujemo kako bi naš zajednički rad dao rezultate s kojima ćemo svi biti zadovoljni.

 


Cijene se odnose na 1 termin od 90 min.

Heads up! Molimo učenike zainteresirane za instrukcije da se najave barem 5 radnih dana prije ispita kako bi se lakše dogovorili jer vam inače ne možemo garantirati slobodne termine.

Kontaktirajte nas na mobitel ili e-mail ili se registrirajte u naš klub.

 

S dugogodišnjim iskustvom kao instruktor i profesor matematike stojim vam na raspolaganju ukoliko trebate instrukcije iz matematike da bi ispravili negativnu ocjenu, izborili se za višu ocjenu, položili popravni ispit iz matematike ili se možda pripremili za natjecanje.

Instrukcije držimo induvidualno ili malim grupama učenika koji trebaju pomoć za pripremu ispita.

Što možete očekivati na instrukcijama iz matematike u Caki centru pročitajte u dijelu gdje govorimo našim prednostima i metodama rada.

Ako trenutno pohađate 3.razred srednje škole i niste sigurni gdje slijedeće godine želite ići na pripreme za državnu maturu savjetujemo vam da pročitate više informacija na našim stranicama i unaprijed provjerite našu ponudu priprema za maturu iz matematike niža razina, priprema iz matematike viša razina, priprema za državnu maturu iz fizike i priprema iz kemije. 

 

Instrukcije za školu

5.0/5 from 10 ratings.
Summary rating
Luka
Review
Odlično objašnjavanje zadataka.Sva pohvala Profesoru.
Show more
0 od 0 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
instrukcije matematika i fizika
Review
Profesor tumači gradivo jednostavno, pristupačno i lako razumljivo. Zna motivirati za rad i olakšati gradivo . Prilagodio se meni poštujući moje zahtjeve vezane uz predmet  i način od kuda želim raditi (iz koje zbirke). Atmosfera je izuzetno pozitivna , a nakon obrađenog gradiva olakšano mi je samostalno vježbanje  iz matematike i iz fizike ! Rezulati na testovima su mi sjajni ! Ocjena 5 ! 
Hvala profesore !
Show more
2 od 2 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
Instrukcije iz matematike
Review
Najbolje instrukcije iz matematike na kojima sam bila. Profesor je odličan, svako moje pitanje (a imala sam ih dosta) bilo je odlično dočekano i odgovoreno. Atmosfera je vrh. Kod profesora sam se pripremala za maturu i riješila sam ju s odličnim uspjehom, a sada, kada idem na Ekonomski fakultet, njemu se obraćam kada mi zatrebaju instrukcije. Toplo preporučam svakome tko traži kvalitetne instrukcije iz matematike!
Show more
0 od 0 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
Najbolje instrukcije iz fizike i matematike za srednju školu
Review
Profesor sve super objasni u malo vremena, a rezultati su odlični. Hvala na pomoći prof. Caki :-)
Show more
0 od 0 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
Instrukcije iz matematike za 4 razred
Review
Vrhunske instrukcije. Caki mi je pomogao spasiti matišu u 4 razredu. Motivirao me da lakše položim testove bez problema i pomogao vježbati nizove i funkcije kad je trebalo za test. Sve riješeno u par sati.
Show more
1 od 1 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
Ocjena 5 za profesora a i mene iz matematike
Review
Odlične i jedine instrukcije iz matematike koje sam uzimao. Profesor Caki te detaljno pripremi za sve sto se moze naci na testu u veoma kratkom roku, a uz sve to je atmosfera veoma opustena i nimalo stresna. Preporučam svima.
Show more
0 od 0 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
Odlične instrukcije iz matematike!
Review
Svaki put kada sam došla na instrukcije, osjećala sam se dobrodošlo. Nikada nije bilo tenzija ili neugodnih situacija- uvijek mi je bilo izvrsno! Caki je zakon i rado dolazim, a uz to sve, rezultati rada su itekako vidljivi i nikada nisam bila razočarana.
Show more
3 od 3 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
  • Caki 2 years ago.
    Kad odličan učenik taži pomoć iz matematike onda je zadovoljstvo raditi. Uvijek pripremljena za sat, voljna za rad i učenje. Usvaja gradivo bez ikakvih problema. Meni je uvijek pravo zadovoljstvo. Hvala ti Martina
    • Caki 4 months ago.
      Hvala
Najbolje instrukcije
Review
Odlicne instrukcije! Toplo preporucam svima! Kada sam dobila 3 jedinice iz fizike iz istoga gradiva (2  su bila ispravka) odlucila sam se na instrukcije i nisam pozalila, jer sam iz ispravka (3.) dobila 5!
Show more
1 od 1 ljudi smatra ovaj komentar korisnim
  • Caki 2 years ago.
    Izvrsnim učenicima ne treba puno da savladaju i najteže gradivo. Ja sam samo malo pomogao. Sve ostalo je tvoj uspjeh. Samo nastavi tako dalje.

    Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cakipodu/public_html/components/com_jlexreview/templates/espace/comments/default_comments.php on line 23



ucionica

 

Uđi u klub optimista. Pozitivan pristup privlači pozitivne okolnosti, pozitivne ljude, uspjeh i sreću. Želimo s vama izgraditi izvrstan odnos s željom da ćemo uz vaše profesore u školi biti jedan mali kotačić u vašem akademskom uspjehu.

CAKI

 Što vam možemo ponuditi i što od vas očekujemo kako bi naš zajednički rad dao rezultate s kojima ćemo svi biti zadovoljni.

 


Cijene instrukcija iz matematike se odnose na 1 termin od 90 min.

Pažnja pažnja! Molimo studente zainteresirane za instrukcije iz matematike da se najave barem 5 radnih dana prije ispita kako bi se lakše dogovorili jer vam inače ne možemo garantirati slobodne termine.

Najbrži dogovor za instrukcije iz matematike možete ostvariti ako nas kontaktirate na mobitel 095 9005611 ili e-mail.

Odobravamo popust za naše bivše polaznike (iz srednje škole)

 

 

  


© 2019 CAKI centar d.o.o. Instrukcije, pripreme za maturu i izrada web stranica

Pratite nas na društvenim mrežama