Dobro došli u CAKI centar!

Već 15 godina pripremamo učenike i studente za ispite u školi i na fakultetu i isto toliko dugo držimo pripreme za državnu maturu i  prijemne ispite. Iskusni smo predavači sa diplomom Prirodoslovno matematičkog fakulteta. Do sada smo postigli značajne rezultate u svojim školama kao profesori mentori s učenicima kroz sve razine natjecanja od gradskih, županijskih pa sve do državnih.

Zašto odabrati baš nas?

Specijalizirali smo se za prirodoslovno-matematičke predmete. MATEMATIKA, FIZIKA, KEMIJA i BIOLOGIJA za sve osnovne i srednje škole te fakultete je ono u čemu smo najbolji.

Imamo bogato iskustvo, ulažemo u cjeloživotno učenje i usavršavanje profesora, stvaramo mnoštvo radnih materijala, testova i druge literature. Mnogi zadovoljni dosadašnji polaznici s kojima smo postigli rezultate iz matematike garantiraju najbolje preduvjete za postizanje rezultata

Da bi naša suradnja došla do zadovoljavajućih rezultata trudimo se promijeniti određene loše navike učenika koji trebaju instrukcije :

  1. Ne pisanje domaćih zadaća! Zadaće bi se trebale redovito raditi ili barem pokušati napisati a u najgorem slučaju barem prepisati (zadnja nesretna opcija)
  2. Neredovito vježbanje! Naša je praksa da učenicima dajemo zadaće koju bi bilo poželjno uraditi do slijedećeg sata .
  3. Neurednost školske bilježnice! Bilježnica za vježbu trebala bi biti uredna, jer ona je ogledalo vašeg rada i želje za postizanjem dobrog rezultata
  4. Roditelji! Uvijek rado surađujemo s roditeljima i trudimo se stvoriti dobru komunikaciju kako bi zajedničkim radom došli do rezultata. Zato smo vam na raspolaganju kroz cijeli tjedan.

Sumnja učenika u vlastite sposobnosti

Zbog matematike mnogi učenici su skoro stalno u stresu. Brinu se oko ocjena, brinu se oko mature, boje se što će im roditelji reći kad saznaju za lošu ocjenu, željeli bi dati više od sebe, ali imaju osjećaj da ništa ne stižu i ne razumiju, da se previše gradiva gomila. Obaveze u školi i izvan nje te očekivanja okoline im se sručilo na njihova pleća.

Ne postoji predmet u školi koji se ne može savladati pa ni ta strašna matematika ne treba predstavljati problem. Svjedoci smo u svom dosadašnjem radu nebrojeno puta da i oni “najgori” dođu do željenih rezultata. Registrirajte se na našoj stranici i pružite nam priliku da vam pomognemo.

Radni materijali i bilježnica

Svaki učenik koji pohađa naše instrukcije poželjno je da posjeduje posebnu bilježnicu za vježbu.
Savjetujemo vam da redovnu nastavu u školi pažljivo pratite i pišete sve što profesori rade na satu kako bi učenje s instruktorom bilo lakše i efikasnije. Učenik koji ima neurednu ili polupraznu bilježnicu mora biti svjestan da će put do uspjeha biti duplo teži.

Metode podučavanja

Kontinuirano radimo na vlastitom usavršavanju. U školi i na podukama preispitujemo metode rada s ciljem vlastitog napretka.

S učencima radimo na razvoju:

  • pozitivnog pristupa predmetu
  • efektivnom rješavanju problema već testiranim metodama u nastavi i podukama
  • matematičkog načina komuniciranja i razmišljanja
  • rješavanju problema na različite načine

Trudimo se ukazati učenicima da su pogreške prirodan rezultat procesa učenja te važan dio spoznaje o tome kako razmišljaju, pa rasprava o pogrešnim rješenjima igra važnu ulogu u konceptualnom razumijevanju matematike.

Uvijek smo raspoloženi za vaša pitanja

Na satu potičemo učenike da u potpunosti iskoriste vrijeme za pitanja i komunikaciju s profesorom. Važno je da sva pitanja i nejasnoće koje imate u predmetu (a svi ih imaju) jasno i bez ustručavanja postavite vašem instruktoru i po 100 puta ako treba jer mi smo tu zbog vas

Iz vas uvijek izvučemo maksimum. Podižemo motivaciju, znanje i rezultate iz najtežih predmeta. Pružite nam priliku

Termini instrukcija poduka

Fleksibilni smo s terminima. Radimo kroz cijeli tjedan od ponedjeljka do nedjelje. Savjetujemo vam da svoj termin rezervirate na vrijeme tj. barem 4-5 dana unaprijed zbog velikog interesa učenika i naših drugih obaveza zbog kojih vam ne možemo garantirati termin ako zovete u “zadnji tren”.
Uz to često imamo rezervirane termine kroz cijelu godinu za naše najredovitije polaznike

Poduke u malim grupama – veća satnica, manja cijena

Metoda rada u malim grupa nekad u učenju može pokazati bolje rezultate pri savladavaju gradiva, pa stoga vam nudimo mogućnost priprema za nadolazeće testove u malim grupama od 2 do 6 učenika u istom terminu uz povoljnije uvjete. Kontaktirajte nas za više informacija.

Caki pripreme za maturu