FSB matematika 1 prvi kolokvij – VIDEO rješenja

FSB matematika 1 kolokvij

Ove pripreme za kolokvij iz matematike 1 koje uključuju samo video materijale. Potpuno su riješeni svi primjeri kolokvijskih zadataka. Objašnjeni detaljno i metodički za samostalno učenje.

Ukoliko redovno pratite nastavu te smatrate da se možete samostalno pripremiti za ispit ovi materijali su pravi izbor za vas.

Video materijale nadopunjujemo i upotpunjujemo redovno svake godine.

Vrijeme i tempo učenja određujete sami, a video materijale imate dostupne do kraja semestra.
Materijali obuhvaćaju rješenja kolokvijskih zadataka + zadaci koji su se pojavljivali na ispitima a spadaju pod gradivo 1.kolokvija.
U 80 videa u trajanju od 10h cijelo kolokvijsko gradivo je objašnjeno u detalje.

Ove pripreme NE uključuju nastavu uživo (dodatne konzultacije) i namijenjene su za samostalno učenje.
Iz dosadašnjeg iskustva daleko su bolje na kolokvijima prolazili studenti koji su kombinirali nastavu uživo s video rješenjima kolokvijskih zadataka.  Više o tome pročitajte na programi FSB matematika 1 kolokvij prvi i pogledajte primjere video rješenja zadataka.

Sadržaj priprema kroz sliku i video

Kako do materijala?

  1. odaberite Prijava i plaćanje
  2. ispunite Prijavnicu za studente
  3. Registrirajte se (izborno)
  4. Odaberite jednu od opcija plaćanja
  5. Nakon primitka potvrde o uplati (možete je poslati mailom ili na Whats up broj 095 9005611) dobit će te pristup materijalima
  6. Uspješno položite ispit i javite nam da se i mi s vama radujemo

Ako vam nije nešto jasno ili trebate pomoć slobodno me kontaktirajte na mobitel.

Ne, video materijale možete uzeti kad želite. Preporuka je svakako krenuti na vrijeme s učenjem, dakle najmanje 2-3 tjedna prije ispita
Da, termine možete dogovoriti individualno ili povoljnije u grupi. Samo vodite računa da nismo stalno dostupni i da imamo popunjen raspored 7-10 dana unaprijed tijekom ispitnih rokova jer radimo sa studentima i drugih fakulteta.
Da, moguće je. Ako tijekom učenja uočite da teže savladavate gradivo i da ne dobivate točne rezultate obavezno se javite na vrijeme da poradimo na problemima i ispravimo greške dok nije kasno.
Ako redovno pohađate vježbe i predavanja na fakultetu i redovno učiš tijekom semestra to bi moglo biti dovoljno. Redovno učenje podrazumijeva uvježbavanje gradiva nakon svakih vježbi i rad na ispravljanju čestih pogrešaka. Zadnjih godina učenici imaju velike rupe u znanju iz gradiva 4 razreda koji je ključan za praćenje nastave iz matematike 1.
Da. Pogledaj ponudu naših paketa ispita pa odaberi što ti odgovara.
Prijava
Slobodnih mjesta: 0 studenata
Lekcije: 3
Video: 10 sati
Vrsta priprema: Online nastava

Radno vrijeme

Monday8:00-20:00
Tuesday8:00-20:00
Wednesday8:00-20:00
Thursday8:00-20:00
Friday8:00-20:00
SaturdayPo dogovoru
SundayPo dogovoru
FSB matematika 1 prvi kolokvij – VIDEO rješenja
Cijena:
25€