FSB matematika 1 kolokvij

Profesor
Caki
14 students enrolled
0
0 ocjena
 • Opis programa
 • Program rada
FSB matematika 1 kolokvij prvi

Organizacija priprema za FSB matematika 1 kolokvij

Matematika na FSB jedan je od najteži predmeta na 1.godini fakulteta.  Najveći problem zbog kojeg studenti imaju problem s polaganjem ispita je velike rupe u predznanju iz srednje škole ( posebno gradivo 4. razreda : derivacije, integrali i svojstva funkcija) , manjak radnih navika i kasni početak učenja za kolokvije koji dodatno pojačavaju težinu i ovako teškog predmeta. Ispit se može položiti ako se na vrijeme i redovno uči što nekad predstavlja problem zbog težine samog studija na prvoj godini i velike količine obaveza koje se nakupe u kratkom periodu.

 1. samostalno učenje uz video rješenja kolokvija10 sati online – sami organizirati svoje vrijeme, gledate kada god vam paše i koliko god puta želite. Na nastavu uživo dođete spremni i s konkretnim pitanjima
 2. vježba uz asistenciju profesora 12 sati uživo. [doplata na cijenu video materijala po cjeniku rada s grupama – više informacija nakon prijave] U učionicama 15 minuta od fakulteta riješimo sve zadatke koje niste razumjeli. Pitate me što god vam nije jasno uživo. Uz dodatne zadatke koje vam pripremim razjasnimo i najmanje nejasnoće oko gradiva i individualno vas upozorim gdje su vaši najveći problemi i rupe u znanju te ispravim uputim vas u daljnji rad i vježbu do idućeg termina. U slučaju izostanka ili nemogućnosti dolaska na vježbu uživo, nastavu u svakom trenutku možete pratiti online u HD rezoluciji uživo kao da ste s nama. Na taj način ne propuštate niti jedan sat.

Što je na video rješenjima kolokvijskih zadataka?

Na pripremama objasnim cijelo gradivo koje ulazi u kolokvij. Video po video – trajanje u prosjeku 5 min. Svaki zadatak je riješen posebno tako da lako pronađete sve što vas zanima. Ukupno 10h video materijala u 80+ videa. Riješio sam sve tipove zadataka kolokvijskog tipa. Tijekom priprema veliki naglasak stavljamo na sve tipične greške koje studenti rade na ispitu. Već godinama držim pripreme i znam točno gdje najčešće studenti griješe i na koje situacije treba obratiti pažnju.
Bonus: uz kolokvijske zadatke dodani su primjeri i zadataka s pismenih ispita koju pokrivaju gradivo 1.kolokvija da bi bolje utvrdili gradivo i pripremili se za višu ocjenu.

Video materijali prate kurikulum kolegija matematika 1 na FSB-u a u tabu Program rada možete pronaći primjere video rješenja kolokvija koje sam snimio.

Dostupnost materijala

Materijali su vam dostupni online kroz Učionicu tijekom cijelog semestra na neograničeno pregledavanje. Možete ih gledati putem online aplikacije ili računala. Nakon prijave i uplate pozivnicu za pristup dobijete na mail.

Dosadašnji rezultati i iskustva studenata

Nakon gledanja videa i još odrađenih 8 sati konzultacija te nakon što samostalno provježbate preostale kolokvijske zadatke – siguran sam da će te kao i prošle odraditi posao na kolokviju perfektno.
Online pripreme s radom uživo su pokazale daleko najbolje rezultate na prošlom kolokviju (prosjek riješenosti prvog kolokvija je 59.6% studenata s priprema. Prosjek generacije ispod 45%). Nemojte riskirati da ne kolokvirate, jer pismeni ispit je daleko teži. Od svih studenata koji su išli na pripreme uživo kolokviralo ih je 96% (samo 1 kolega od 26 nije kolokvirao)  što ne neusporedivo više nego rezultati studenata u generaciji.

Samostalno učenje uz video rješenja kolokvija

Studenti koji žele učiti samostalno uz video rješenja ispita neka pogledaju ovaj program.

CAKI centar pripreme za FSB IconCAKI centar pripreme za FSB

Ulica Brune Bušića 38, Zagreb

5,0 141 reviews

 • Bio sam kod Cakija u više navrata, jako puno mi je pomogao sa svim materijalima iz matematike. Toplo preporučam svim maturantima koji trebaju pripreme za državnu maturu. Učionice su izvrsno i bilo nam je baš ugodno raditi u njima. Sad kada … More sam na strojarstvu i dalje surađujemo i rasturamo matematiku.(Translated by Google)I have been to Caki many times, it has helped me a lot with all the maths material. I highly recommend all high school graduates who need to prepare for the state high school graduation. The classrooms are great and we were very comfortable working in them. Now that I'm in mechanical engineering, we're still collaborating and breaking up math.
  Avatar Luka Jeličić ★★★★★ 4 years ago
 • Prije 7 godina kada sam bio u srednjoj školi, tražio sam gdje bih mogao ići na pripreme za maturu, prvenstveno iz matematike i fizike. Želio sam individualne poduke, što nikako nije bilo lako za pronaći jer su se većinom u to vrijeme poduke … More odrađivale grupno. Nakon malo pretraživanja na internetu, pronašao sam Caki poduka. U vrlo ugodnom I kratkom razgovoru dogovorili smo se za inicijalni susret. Već od prvog dana me iznenadio Cakijev pristup, jer kad sam išao tamo, nisam se osjećao kao da idem učiti nego kao da sam doma. Iako sam kod Cakija došao sa već dobrim predznanjima iz matematike i fizike, puno toga sam već bio zaboravio i zapravo to mi je bila i osnovna namjera da ponovim sve što sam već bio naučio tijekom nastave. Međutim, tijekom rada sa Cakijem vidio sam da su mi neke stvari tek u radu s njim "sjele" u glavu onako kako spada. Prvenstveno zato što je Caki, osim činjenice da je teorijski izvrsno objasnio pozadinu nekog djela gradiva, težio na praktičnom objašnjavanju onoga o čemu pričamo. Čak se sjećam da je kada smo ponavljali gradivo iz atomske fizike imao napravljenu "igricu" u kojoj odgovaraš na pitanja i ispituješ svoje znanje kroz igru. Ovim putem bih se isto tako zahvalio Cakijevom tati koji je sa mnom radio matematiku za maturu. Također me oduševila pripremljenost materijala i gradiva iz oba predmeta, razrađeno po poglavljima onako kako mi treba za maturu (ono što ne treba se ne radi), a iz svakog dijela gradiva piše se već unaprijed pripremljeni mali ispit znanja, kao i inicijalni ispit znanja iz oba predmeta prvi puta kada se dođe kako bi se vidjelo koliko se toga zaboravilo, a koliko se toga sjećam kako riješiti. Kao rezultat poduka kod Cakija iz matematike i fizike, osim izrazito uspješno napisane mature, u konačnici mi je pružilo sveobuhvatnu podlogu za fakultet kao dodatak na ono što sam naučio u gimnaziji. Za polaganje obje matematike na prvoj godini strojarstva itekako mi je i više nego koristio pristup i način razmišljanja kakav sam dobio od Cakija i njegovog tate i hvala im na tome.
  Avatar Kristijan Kubik ★★★★★ a year ago
 • Idem na fsb i ucila sam matematiku 2 dugo i prije ispita sam isla kod cakija i sve mi je lijepo objasnio sto mi nije bilo jasno,veoma je pristupacan i odmah objasni sto nije jasno ide polako i u svakom trenu kad nekome nesto nije jasno … More lijepo objasni,uvijek je u grupama odlicna atmosfera i puno naucimo.Mucila sam se s matematikom jako dugo i napokon polozila kad sam odlucila otici kod cakija na instrukcije i upoznala sam super ljude iz grupe.Kod cakija steces znanje i prijatelje!Strogo preporucam instrukcije kod cakija jer su prilagodene i po tvom faksu pa zna na sto se treba fokusirati.
  Avatar iris huić ★★★★★ 4 months ago
 • Odlična priprema za ispit iz matematike na FSB-u.Prošli smo cijelo gradivo i sve dobro ponovili. Također postoji i aplikacija na kojoj su svi materijali potrebni za određeni predmet, uz video objašnjenja. Imali smo i WhatsApp grupu gdje … More smo si slali zadatke koje ne znamo. Tople preporuke!I još jednom hvala na ugodnoj atmosferi, prenesenom znanju i položenom ispitu! 😁
  Avatar Flora Grčić ★★★★★ a year ago
 • Siguran prolaz Mat 1 i 2 na FSBu sa pripremama za kolokvij. Hvala Caki 😁
  Avatar paula zoković ★★★★★ a year ago
 • Cakija sam uzeo za gradivo vezano uz FSB matematiku i uistinu sam zadovoljan sa uslugom.Vidi se da zna što predaje i o čemu, bez problema objašnjava na pitanja, vrlo ljubazan i izlazi u susret kome treba i što treba, jako toplo preporučam! … More
  Avatar Mario Petar Bišćan ★★★★★ a year ago
 • Uspjesno kolokvirana matematika 1 i 2 na FSB-u. Vrlo kvalitetne instrukcije. Odlična atmosfera na pripremama, za svaku preporuku.(Translated by Google)Successfully collocated maths 1 and 2 at FSB. Very good instruction. Great atmosphere … More at the preparations, for every recommendation.
  Avatar Davor Marić ★★★★★ 2 years ago
 • Nakon (ne)očikavanog pada na kolokviju iz MAT1 na FSB-u, obratio sam se Cakiju radi pripreme za ispit dotičnog kolegija. U roku od 4 dana nakon prvog kontakta počeli smo s pripremama. O Cakiju samom kao predavaču ne treba trošiti riječi. … More Susretljiv s terminima, prilagođava se vašim obavezama (akademskim, privatnim) nastoji uključiti svakog polaznika u rad grupe, odlično objašnjava gradivo u vrlo kratkom periodu. Ako niste sigurni od kud trebate učiti za ispit ili kolokvij, baš kao što ja nisam bio siguran, Caki će vas uputit. Naravno sve treba biti popraćeno adekvatnom količinom rada za vrijeme i poslije pripremnog perioda. Kad sve stvari sjednu na svoje mjesto rezultat je prolaz iz ispita MAT 1 iz prvog pokušaja.
  Avatar Stipo Slipac ★★★★★ 2 years ago
 • Odlične instrukcije za fakultete! Nastava se kvalitetno organizira, prolazi se kroz svaki zadatak s kolokvija/ispita, a studenti se potiču na rad i razmišljanje.Preporuka svima koji žele što brže i bolje savladati gradivo.
  Avatar Anđela Lasić ★★★★★ 9 months ago

Pročitajte i druge ocjene