Pripreme za medicinski fakultet

34 sata priprema za prijemni ispit na medicinskom fakultetu u GRUPAMA DO 6 UČENIKA. Naši polaznici uče 90% brže i ... Prikaži više
Profesor
Caki
14 Students enrolled
0
0 ocjena
 • Opis programa
 • Program rada
Medicina pripreme za prijemni

Uložen trud mora nekako isplatiti i da će svatko imati rezultate proporcionalne njihovom uloženom trudu. Stoga smo za vas pripremili plan rada koji obuhvaća pripreme za Medicinski fakultet u Zagrebu , Rijeci, Splitu i Osijeku.

Što je obuhvaćeno dodatnim programom pripremama za medicinski fakultet?

Promjenom kurikuluma gradivo fizike, kemije i biologije koje se predaje u srednjoj školi je smanjeno obujmom i sadržajem. Međutim, Medicinski fakultet u Zagrebu na svojim prijemnima traži znanje kemije i biologije predviđeno starim kurikulumom.

Pripreme obuhvaćaju:

PredmetKemija za maturu i MEFBiologija za državnu maturu i MEFFizika za državnu maturu i MEFUkupna satnicaCijena programa priprema
Satnica na pripremama za državnu maturu463050126693€
Dodatna satnica za PRIJEMNI za MEF Zagreb10141034204€
Početak priprema- od 05.11.2023. -za državnu maturu
- od travanja 2024.g. za prijemni na MEF-u
-od 07.01.2024. -za državnu maturu
-od travanja 2024.g. za prijemni na MEF-u
- od 05.11.2023. -za državnu maturu
- od travanja 2024.g. za prijemni na MEF-u
160897€ (cijena za paket s uračunatim popustom) je 807.3€

U 34 dodatna sata priprema za medicinski fakultet učenici će proći zadatke sa starih prijamnih ispita na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, dakle pripremit ćemo vas za obavezni test provjere znanja dijelova gradiva iz biologije, fizike i kemije.
Na takav način možete bez straha i problema biti visoko konkurentni na svakom medicinskom studiju u Hrvatskoj.

Pripreme iz kemije za medicinu

Znanje iz kemije koje usvojite na pripremama u redovnom programu nadopuniti će te na dodatnom programu s temama:
derivati karboksilnih kiselina, aminokiseline i bjelančevine, ugljikohidrati, aldolna kondenzacija, mehanizmi reakcija u organskoj kemiji, areni, fenoli, eteri i biološki važni spojevi.
Dodatno će te proći preko 1000 zadataka iz kemije sa starih prijemnih ispita na medicinskom fakultetu u Zagrebu, a kroz cijele pripreme vas vodi poznati profesor Ivica.

Pripreme iz biologije za medicinu

Nastavno gradivo biologije je novim kurikulumom smanjeno i na nastavi se više ne obrađuju pojedine cjeline čije poznavanje je nužno za pristupanje prijemnom ispitu Medicinskog fakulteta. Na dodatnim satima za prijemni ispit iz biologije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu proći će te s nama sve ono sto niste učili u školi a uključuje područje Fiziologija čovjeka s cjelinama: kemijski sastav stanične i izvan stanične tekućine, krv ,krvne stanice, krvna plazma, ABO sustav, srce i krvožilni sustav, sustav organa za disanje, sustav organa za probavu i izlučivanje, osjetilni sustav oplodnja ,spolni sustav, trudnoća i porođaj te osjetilni sustav.

Dodatno će te proći preko 1000 zadataka iz biologije sa starih prijemnih ispita na medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Pripreme iz fizike za medicinu

Dodatne sate fizike, iskoristit ćemo da prođemo sve stare zadatke sa prijemnih ispita koji su se pojavili prijašnjih godina. Glavni naglasak ćemo staviti na razumijevanju i primjeni teorije jer na prijemnom za razliku od mature nema teških računskih zadataka koje ćete rješavati “pola sata”.
Na dodatnim pripremama iz fizike za prijemni ispit za Medicinsku fakultet u Zagrebu proradit će se teme: hidraulični tijesak, električna vodljivost, provodnost vodiča, akceleratori čestica, ciklotron, efektivna vrijednost snage, prigušeno titranje, disperzija na prizmi i jednadžba konjugacije za tanke leće  koji se ne obrađuju u srednjoj školi.

Dodatno će te proći preko 1000 zadataka iz mehanike, tekućina i plinova, elektriciteta i magnetizma, titranja, valova, osnova akustike i optike te atomske i nuklearne fizike sa starih prijemnih ispita na medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Tijekom ovih priprema vrhunski ćemo vas pripremiti za polaganje biologije, fizike i kemije na Ispitu Državne mature i Prijemnog ispita na MEF-u Zagreb.

Kako su organizirana predavanja na pripremama za medicinski fakultet?

Od nas će te dobiti materijale, skripte i pitanja koja će vam olakšati da sistematizirate i organizirate učenje.

Raspored priprema je organiziran na način da je opterećenje ravnomjerno raspoređeno i da vam se sve slegne do mature/prijemnog na fakultetu.
Prvo krećemo s pripremama za ispit državne mature koje ćemo završiti do 30.05.2024. Kad ponovite kroz pripreme fiziku, kemiju i biologiju iz srednje škole od travnja 2024.g., intenziviramo učenje s dodatnom nastavom specifično za prijemni ispit.

Za razliku od sličnih programa priprema, kod nas su grupe do maksimalno 6 ili 8 učenika, što je najbolja garancija da će te učiti 100% produktivnije i kvalitetnije nego bilo gdje drugo.

Nastavni materijali i skripte

Učenici koji upišu Paket medicina će dobiti skripte za pripremu ispita DM iz fizike, kemije i biologije , te dodatne skripte sa zadacima s dosadašnjih prijemnih na medicinskom fakultetu.

Plaćanje i prijava

Cijena programa je ista za gotovinsko plaćanje ili na rate.
Prijava putem formulara Registracija za programe priprema

  Course details
  Trajanje 34 sata
  Vrsta priprema Nastava uživo i online

  Radno vrijeme

  Monday8:00-20:00
  Tuesday8:00-20:00
  Wednesday8:00-20:00
  Thursday8:00-20:00
  Friday8:00-20:00
  SaturdayPo dogovoru
  SundayPo dogovoru
  Pripreme za medicinski fakultet