Upisi u srednju školu – DULJE pripreme iz matematike

Pripreme za upis u srednju skolu

Zašto ići na pripreme?

Problem hiperinflacije odlikaša i superodlikaša (prosjek 5.00) postaje aktualan krajem svake nastavne godine kada izaziva velike probleme prilikom upisa u srednje škole. Pogledom na statistiku

dolazimo do zaključka da srednje škole, prije svega gimnazije imaju već godinama velik problem prilikom upisa koji se bazira isključivo na uspjehu postignutom u osnovnoj školi. Selektirati najbolje od boljih je sve teže jer nerealno velik broj učenika u 7. i 8. razredu ostvari uspjeh 5.00. Za upisati Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga,  XV. gimnaziju (MIOC), 1.gimnaziju, Gimnaziju Tituš Brezovački i IB program u zagrebačkom MIOC-u više nije dovoljno imati odličan uspjeh već učenici moraju ostvariti odličan rezultat na dodatnim provjerama znanja.
Do uvođenja nacionalnih ispita u osnovne škole selekciju učenika pri upisu moguće je provesti samo prijemnim ispitima.

Cilj priprema je s učenicima sistematizirati gradivo iz osnovne škole kroz sadržaje usklađene s novim kurikulumom. Ove pripreme namijenjene su svim osnovnoškolcima bez obzira koju srednju školu upisuju.

Program priprema je osmišljen da učenicima razvije bogatstvo ideja u pristupu rješavanju zadataka iz matematike. Pomoći ćemo učenicima da spoznaju slobodu u rješavanju matematičkih zadataka te osvježe znanje iz osnovne škole.

Koje škole imaju prijemni ispit iz matematike?

Učenike završnog razreda osnovne škole pripremamo za prijemne ispite koji se provode u najpopularnijim i najkvalitetnijim zagrebačkim gimnazijama za opće i prirodoslovno-matematičke programe. Trenutno učenike pripremamo za prijemni ispit u Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga, XV. gimnaziji (MIOC), 1.gimnaziji, Gimnaziji Tituš Brezovački i IB program u zagrebačkom MIOC-u. 

Tko su predavači?

Pripreme drže iskusni profesori matematike s višegodišnjim iskustvom rada s nadarenom djecom iz osnovne i srednje škole. Profesori koji su kao mentori sa svojim nadarenim učenicima već postizali značajne rezultate na gradskim, županijskim i državnim natjecanjima iz matematike.

Način održavanja priprema za upis u srednje škole

 • Pripreme se održavaju u malim grupama 5 do 8 učenika.
 • 2 ciklusa priprema:
  •  DUGE temeljite PRIPREME – 5.2.-11.06.2022.   
   • trajanje nastave – 36 školskih sati
   • termini: vikendima – subotom ili nedjeljom
   • cijena 1800 kn
  • KRATKE ubrzane PRIPREME– 18.06.-28.06. 
   • trajanje nastave – 20 školskih sati
   • termini: svaki radni dan i vikendima
   • cijena 1100 kn

Nemojte čekati i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto na pripremama i omogućite svome djetetu priliku za boljim obrazovanjem.

Prijava za pripreme

Obzirom da radimo u malim grupama broj slobodnih mjesta je ograničen. Molim vas da ispunite prijavnicu za pripreme a mi ćemo vas kontaktirati da vam potvrdimo rezervaciju mjesta.

Svaki sat možete pratiti online. Ukoliko ne živite u Zagrebu i naporno vam je putovati svaki dan pripreme možete pratiti online u HD rezoluciji i sudjelovati u nastavi kao da ste u učionici.
Ne. Na pripremama radimo po našoj skripti u kojoj se nalaze posebno pripremljeni zadaci. Tijekom priprema također riješimo i SVE stare prijemne ispite.
Na žalost ne. Skripta je dostupna samo našim polaznicima i nije na prodaju.
Grupe su od 3 do 8 učenika. Naše učionice nisu predviđene za velike grupe. Radimo isključivo u malim grupama kako bi zadržali kvalitetu nastave u što se možete uvjeriti na slikama.
Dodaj na listu želja
Prijava i plaćanje
Slobodnih mjesta: 25 studenata
Trajanje: 36
Vrsta priprema: Nastava uživo i online

Radno vrijeme

Monday8:00 - 20:00
Tuesday8:00 - 20:00
Wednesday8:00 - 20:00
Thursday8:00 - 20:00
Friday8:00 - 20:00
SaturdayPo dogovoru
SundayPo dogovoru
Upisi u srednju školu – DULJE pripreme iz matematike
Cijena:
1,800kn
Ova web stranica koristi kolačiće i traži od vas osobne podatake da poboljšaju vaše iskustvo pregledavanja.